Jangan Pernah Lupakan Aku Live Episod 2 Dfm2u Drama Video

Jangan Pernah Lupakan Aku Live Episod 2 Dfm2u Drama Video

Jangan Pernah Lupakan Aku Live Episod 2 Dfm2u Drama Video, Jangan Pernah Lupakan Aku Dfm2u Drama Episod 2 Live 2021 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Jangan Pernah Lupakan Aku Drama 2021 Malaysia Live Free Kepala Bergetar.

Drama bersiri ‘Never Forget Me’ adalah adaptasi daripada novel Inggeris ‘Don’t Forget to Remember’ terbitan Sonia Mail yang akan disiarkan di TV2 setiap Khamis dari 6 November hingga 8 malam.

Tajuk: Jangan Lupakan Saya
Episod: 26
Tarikh tayangan: 6 November
Waktu rehat: Khamis-Sabtu, 8:00 p.m.
Litar: TV2 (RTM)
Pengarang Skrip: Eja Lorena.
Pengarah: Amzari Amir
Production: Wiang Tinggi Production SDNBHD
Pelakon: Julia Farhana Marin, Bong Wei Jian, Danny Sheitzman, Adham Maulana, Zira Haris, Salafini Usman, Susan Lancaster, Bohari Ibrahim, Noor Al Baniya, Zorini Qasim, Sharifa Anthasha, Akhwan Khairuddin, Noorli Tamam, Sasha Liu

Peranan pelakon
Julia Farhana Marin sebagai Ariana
Bong Wei Jian sebagai Jeremy Crawford
Salafini Usman sebagai Aziza
Biji jintan manis sebagai Jasmine
Susan Lancaster sebagai Puan Crawford
Bohari Ibrahim sebagai gajah Ishak
Zarini Qasim sebagai Encik Man
Sharifa Antisha Mak Khayal
Abang Khairuddin sebagai John
Sasha Leo sebagai Marion

SINOPSIS Jangan pernah lupakan saya
Ariana yang baru lepasan SPM sedang menunggu tawaran kemasukan ke mana-mana universiti. Dia sangat berminat dengan bahasa Inggeris. Dia pasti akan membawa kamus itu ke mana sahaja dia pergi. Ariana Grande ialah cucu kesayangan Isaac Gaja yang sangat disegani di kampung. Ariana juga disenangi oleh orang kampung kerana sikapnya yang peramah dan bijak serta tidak membesarkan diri.

Selepas tamat SPM, Ariana telah mendapat tawaran untuk menyambung pelajaran dalam bahasa Inggeris di sebuah universiti swasta di Kuala Lumpur.

Di universiti, Ariana bertemu dan jatuh cinta dengan Jeremy Crawford, seorang pemuda dari Australia. Jeremy berasal dari keluarga yang sangat kaya. Hubungannya dengan Ariana ditentang oleh ibunya, Puan Etts Crawford, yang akhirnya mengambil tindakan melalui penipuan dan penipuan, memaksa Ariana memutuskan untuk memutuskan hubungan mereka.

Pasangan kekasih telah lama berpisah tetapi cinta mereka masih belum berakhir, jadi kawan baik mereka Ned adalah seorang pemuda dari Uzbekistan yang pernah menyukai Ariana pada masa lalu tetapi terpaksa mengorbankan cintanya sendiri. Ya dia buat. Kembali bersama.

Pertemuan pertama antara dua kekasih ini sangat menyentuh perasaan. Jeremy disambut mesra oleh keluarga Ariana. Selepas Jeremy secara sukarela memeluk Islam, dia dibenarkan mengikut adat tempatan.

Apabila suaminya membawa Ariana melawat ibu Jeremy. Puan Crawford masih mencuba pelbagai cara untuk memisahkan mereka berdua dan tidak menerima Ariana sebagai menantunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *