Tetuan Ang & Rahimin Live Episod 6 Dfm2u Drama Video

Tetuan Ang & Rahimin Live Episod 6 Dfm2u Drama Video

Tetuan Ang & Rahimin Live Episod 6 Dfm2u Drama Video, Tetuan Ang & Rahimin Dfm2u Drama Episod 6 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Tetuan Ang & Rahimin Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar.

Drama bersiri Tetuan Ang & Rahimin menampilkan pelakon utama Daiyan Trisha, Ben Amir dan Rashidi Ishak, disiarkan bermula 14 Februari ini, setiap Isnin hingga Khamis pukul 11 malam di Astro Ria.

Tetuan Ang & Rahimin

Episod: 20
Tarikh Tayangan: 14 Februari 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 11:00 malam
Rangkaian: Astro Ria 104
Idea Asal: Wan Hasliza Wan Zainuddi
Skrip: Wan Hasliza Wan Zainuddin, Nurulsyahida Mohd Fadzil Than, Rashidi Ishak, Johan Bahar, Keen
Pengarah: Wan Alauddin & Wan Hasliza
Produksi: Kl Motion Picture

Sinopsis Tetuan Ang Dan Rahimin

Sebuah firma guaman hampir mengalami kerugian apabila seorang ketua samseng mengupah mereka untuk melindungi operasi haramnya.
Tetuan Ang & Rahimin sebuah firma guaman yang dimiliki Ang (Rashidi Ishak) dan Rahimin (Ben Amir). Budi (Daiyan Trisha) merupakan penguam junior yang baru memulakan tugas sudah tertekan dengan situasi di firma tersebut.
Hal ini kerana, Karina (Nurkamelia) yang merupakan penguam cemerlang di situ telah berpindah ke firma lain. Rahimin pula mengambil kes yang mudah kerana tidak mahu mengalami proses mahkamah yang panjang. Manakala Ang pula menolak sebarang kes yang memerlukan dia masuk mahkamah kerana trauma dengan satu kes lampau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *