Nurlaila Live Episod 18 Dfm2u Drama Video

Nurlaila Live Episod 18 Dfm2u Drama Video

Nurlaila Live Episod 18 Dfm2u Drama Video, Nurlaila Dfm2u Drama Episod 18 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Nurlaila Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar.

Drama bersiri Nurlaila disiarkan bermula 16 Februari ini, setiap Isnin hingga Khamis, pukul 6.00 petang di TV1. Drama 26 episod arahan Heykal Hanifah, menampilkan gandingan pelakon utama Aedy Ashraf dan Hanna Aqeela .

Nurlaila

Episod: 26
Tarikh Tayangan: 16 Februari 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 6.00 petang
Rangkaian: TV1 slot Widuri
Skrip: Aliff Firdaus & Harta Bakar
Pengarah: Heykal Hanifah, Bullart Othman, Rusdi Ramli
Produksi: Luqsar Kreatif
Pelakon: Hanna Aqeela, Aedy Ashraf, Amyza Aznan, Zamarul Hisyam, Kamarool Hj Yusoff, Rusdi Ramli, Ku Faridah, Neera Azizi, Farahdhiya, Nor Albaniah, Fimie Don, Ruminah Sidek
Watak Pelakon
Hanna Aqeela sebagai Nurlaila
Aedy Ashraf sebagai Imran
Lagu Tema (OST)
Jika – Yaaqub Mahmood

Sinopsis Nurlaila

Kisah hidup pemuda bernama Imran, anak orang kaya sering bergaduh dengan ayah tirinya, Khalid kerana tidak setuju dengan sikap ayahnya yang selalu mempersiakan ibunya, Aina yang sedang menderita penyakit barah otak.
Imran anak muda yang tidak mahu terikut dengan ayahnya dan mahu membina hidup sendiri sememangnya sentiasa panas bila berhadapan dengan Khalid. Mereka berdua sering bertelagah dan tidak pernah sependapat. Di tengah pergolakan itu akan ada Aina yang seringkali mencuba sedaya upaya untuk menjernihkan hubungan anak beranak itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *