Dia Yang Ku Jadikan Suami Live Episod 4 Dfm2u Drama Video

Dia Yang Ku Jadikan Suami Live Episod 4 Dfm2u Drama Video

Dia Yang Ku Jadikan Suami Live Episod 4 Dfm2u Drama Video, Dia Yang Ku Jadikan Suami Dfm2u Drama Episod 4 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Dia Yang Ku Jadikan Suami (TV3) Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar. Tonton Melayu Drama TV3 Dia Yang Ku Jadikan Suami Episode Download. KBergetar Terkini Melayu Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami EP myflm4u dan myinfotaip Malay Video

Saksikan drama adaptasi novel ‘Dia Yang Ku Jadikan Suami’ karya Rinsya Chasiani untuk slot MegaDrama mulai 23 November 2022, setiap Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di Astro Ria.
Drama 13 episod ini diarahkan oleh Harris Fadzillah nukilan skrip Wan Mahani Wan Hassan dan menampilkan pelakon seperti Anna Joblings, Malek Mcrone, Syazlin Zainal, Abby Nadzri, Zulkifli Ismail, Raja Azmi dan ramai lagi.
Dia Yang Ku Jadikan Suami
Episod: 13
Tarikh Tayangan: 23 November 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 10:00 malam
Rangkaian: Astro Ria slot MegaDrama
Penulis Novel: Rinsya Chasiani
Penulis Skrip: Wan Mahani Wan Hassan
Pengarah: Harris Fadzillah
Produksi: Elite Forsure Sdn Bhd

Sinopsis Dia Yang Ku Jadikan Suami

Nazneen seorang gadis yang sombong dan suka mempermainkan hati lelaki. Pertemuan dengan Naim buat dirinya berasa tercabar apabila Naim langsung tidak memandangnya.
Penolakan Naim menyebabkan Naazneen bertekad menghancurkan hubungan Naim dengan Hidayah. Nazneen merancang sesuatu untuk kenakan Naim namun rancangannya gagal dan memakan dirinya sendiri.
Naazneen mengahwini Naim Khair, namun kehidupan bersama Naim Khair bukanlah mudah seperti yang disangkanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *