Rindu Kasih Live Episod 10 Dfm2u Drama Video

Rindu Kasih Live Episod 10 Dfm2u Drama Video

Rindu Kasih Live Episod 10 Dfm2u Drama Video, Rindu Kasih Dfm2u Drama Episod 10 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Rindu Kasih (TV3) Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar. Tonton Melayu Drama TV3 Rindu Kasih Episode Download. KBergetar Terkini Melayu Drama Rindu Kasih EP myflm4u dan myinfotaip Malay Video

Nantikan drama bersiri Rindu Kasih dibintangi oleh Ummi Nazeera, Izzue Islam, Nafiz Muaz, Ezzaty Abdullah, Amyza Aznan dan ramai lagi, akan disiarkan di slot Samarinda TV3 bermula 16 November ini, pada setiap Isnin hingga Khamis pukul 10:00 malam atau strim melalui platform penstriman Disney+ Hotstar.

Rindu Kasih
Episod: 15
Tarikh Tayangan: 16 November 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 10:00 malam
Rangkaian: Samarinda TV3 / Disney+ Hotstar
Penulis Skrip: K. Adlie & Shaza Talib
Pengarah: Mohd Fazli Yahya (Pali Yahya)
Produksi: P&D Pictures Sdn Bhd

Lagu Tema (OST):
Seandainya – Ariff Bahran
Retak – Aqeesh Aleeya

Sinopsis Rindu Kasih
Salina dibesarkan seorang diri oleh bapanya, Khalid. Rahsia dirahsiakan oleh Khalid tentang ibunya, Shida, yang telah ditahan polis kerana menjual dadah. Salina begitu berazam untuk mendapatkan kasih sayang ibunya, dia sanggup melakukan jenayah hanya untuk menemani ibunya di penjara.

Semenjak Shida meninggalkan Khalid dan anak mereka Salina yang berusia beberapa bulan, kehidupan Khalid menjadi tidak tentu arah. Khalid perlu bekerja demi menyara anaknya yang masih kecil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *