Terima Kasih Cinta Live Episod 1 Dfm2u Drama Video

Terima Kasih Cinta Live Episod 1 Dfm2u Drama Video

Terima Kasih Cinta Live Episod 1 Dfm2u Drama Video, Terima Kasih Cinta Dfm2u Drama Episod 1 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Terima Kasih Cinta Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar. Tonton Melayu Drama TV3 Terima Terima Kasih Cinta Episode Download. KBergetar Terkini Melayu Drama Terima Kasih Cinta EP myflm4u dan myinfotaip Malay Video

Nantikan drama adaptasi novel Terima Kasih Cinta karya Aisya Sofea menemukan lakonan Amar Baharin dan Anna Jobling. Drama bersiri terbitan Global Station Sdn Bhd, diarahkan oleh Azri Izhar. Bakal menemui penonton di slot Akasia TV3.

Terima Kasih Cinta

Episod: –
Tarikh Tayangan: 2022
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 7:00 malam
Rangkaian: Akasia TV3
Penulis Novel: Aisya Sofea
Pengarah: Azri Izhar
Produksi: Global Station Sdn Bhd
Pelakon: Amar Baharin, Anna Jobling, Azrel Ismail, Rita Nadira, Wan Sharmila, Syafnida Shuhaimi, Faez Malek, Aida Khalida, Azhar Amir, Noniswara, Kiky Hannah

Sinopsis Terima Kasih Cinta

Pertemuan An dengan dua anak kecil Yaya dan adiknya Lea membawa pertelingkahan dan perselisihan faham antara dia dengan Harris Ibrahim. Lelaki bongkak dan sombong itu tidak perlukan pertolongan An untuk menjaga anak-anaknya.
Malah Harris memberi amaran pada An untuk tidak lagi mengambil berat terhadap mereka. Tapi tidak bagi Yaya dan Lea. Anak kecil itu belum pandai hidup berdikari. Mereka tetap mengharapkan belas dari An.
Bagai menjilat ludah yang telah dihamburkan, Harris kembali menagih pertolongan dari ummi; ibu saudara An, untuk menjaga kedua anaknya itu tatkala dia bertugas malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *