Luka Di Hati Diya Live Episod 2 Dfm2u Drama Video

Luka Di Hati Diya Live Episod 2 Dfm2u Drama Video

Kampung People 3 Live Episod 2 Dfm2u Drama Video, Kampung People 3 Dfm2u Drama Episod 2 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Kampung People 3 (TV3) Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar. Tonton Melayu Drama TV3 Kampung People 3 Episode Download. KBergetar Terkini Melayu Drama Kampung People 3 EP myflm4u dan myinfotaip Malay Video

Nantikan drama adaptasi novel ‘Luka Di Hati Diya’ karya Hasliza Ismail. Menampilkan gandingan pelakon utama Isyariana dan Niezam Zaidi. Drama terbitan Global Station Sdn Bhd diarahkan oleh Eyra Rahmam. Luka Di Hati Diya bersiaran mulai 28 November 2022, setiap Isnin hingga Khamis, pukul 6.00 petang di TV1.

Luka Di Hati Diya
Episod: 26
Tarikh Tayangan: 28 November 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 6:00 petang
Rangkaian: TV1 slot Widuri
Pengarah: Eyra Rahman
Produksi: Global Station Sdn Bhd
Pelakon: Isyariana, Niezam Zaidi, Fauzi Nawawi, Lisdawati, Sherry Ibrahim, Fikhree Bakar, Kodi Rasheed, Lia Natalia, Azlan Komeng, Kak Girl, Syed Mirfan, Nonny Nadirah, Sanjna Suri

Sinopsis Luka Di Hati Diya

Mengetengahkan tentang ketabahan wanita dalam berdepan cabaran dan kisah hidupnya bersama lelaki yang dicintainya.

Diya Mirza, gadis pendiam di tempat kerjanya. Dia sentiasa hidup dalam ketakutan tak kira di mana beliau berada. Oleh kerana sikap peliknya itu membuatkan dia sering dipulaukan dan dibuli oleh rakan sekerja yang mencari kesempatan atas kelemahannya.

Sehinggalah muncul Remmy, staf baru yang bekerja sebagai penghantar surat di syarikat tersebut. Sikap naif dan pelik Diya menarik hati Remmy untuk terus mendalami hati wanita itu dan sekali gus memusnahkan benteng yang selama ini melindunginya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *